9 DE GENER: TALLER DE POLSERES

La primera activitat es tracta d’un taller de polseres que realitzarem dia 9 de gener a l’Espai Jove. L’horari és l’horari habitual de 11h a 13h i el preu són 2€.

Les places son limitades a 4 infants que estaran acompanyats per 2 monitors. Per poder apuntar-se vos heu de posar en contacte amb nosaltres a través de les xarxes socials. En el cas d’omplir-se totes les places, no us preocupeu, farem una llista d’espera i repetirem l’activitat tantes vegades com sigui necessari el mes que ve.

Recordau que els participants han de dur tota la documentació per inscriure’s a l’esplai i dur l’autorització signada. Tots aquests documents els podeu trobar a l’apartat de descàrregues de la nostra web.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s