Nous aires i nova imatge

Estimades famílies,

Fa molt de temps que un senyor va venir un bon dia i de sobte tots els comerços i serveis van tancar, així com el mateix Puntet.

Aquest esdeveniment va ser un punt d’inflexió per tot l’equip directiu de l’associació. On pareixia que estàvem de vacances, preparàvem amb il·lusió els campaments d’estiu pels grans i petits, però resultà que érem massa optimistes i aleshores tampoc es va poder fer (per sort ja les tenim preparades per l’any següent, el que implica una feina menys pel curs que ve).

En veure que això no duraria dues setmanes, sinó mesos, l’equip de monitors va tenir molt de temps per reflexionar, cuinar plats i practicar esport amb els vídeos de pilates i càrdio dels youtubers d’avui en dia. I vam pensar. Per què no feim un canvi d’imatge del Puntet? I per on començar, van pensar els monitors, “fàcil” va dir un “pel logotip”.

Aquí comença sa meravellosa història del nou logo del Puntet. Primerament  com podeu mirar l’antic logo es pareixia un poquet, però molt poc a un sistema operatiu Debian:

Com es pot apreciar a la imatge les diferencies, eren mínimes amb l’antic logo. Així que mans a l’obra, i en un parell de dies vàrem tenir algunes idees, com que els grups es referien als vents, sortiren alguns prototips.

Probes

Però encara no esteia la idea completa, van anar passant els dies i ja va sortir la primera idea pel logotip.

Primera versió del logotip

Que bé! Van pensar alguns monitors, però passava una cosa… Que podria ser? Ui, que hi ha una empresa que utilitza els mateixos colors. I per sorpresa de tots aquest logo recordava perfectament Terra Mítica. La vàrem descartar no perquè hi hagi una semblança considerable, sinó perquè podria haver-hi confusió de la ubicació de l’esplai (haver de venir cada dissabte amb avió des de Barcelona no faria molta il·lusió) Així que la vàrem descartar.

Bé, arribats a aquest punt, normalment un ja estaria cansat (Fa 5 minuts que llegiu aquesta entrada sobre el nou logo, repetesc, la història del nou logo). Però teníem energia reservada dels mesos passats on no va haver-hi esplai. Vàrem realitzar l’últim esforç. Cadascú vam projectar l’energia interior (referència clara de Son Goku quan crida, però no cridarem ni res) per poder tirar endavant el logotip i, finalment, va sorgir:

A què és una passada? Ja us faig espòiler, sa resposta és Sí. En tenir en consideració els genis matemàtics com en Pitàgores o Fibonacci. Van poder crear aquest meravellós logo i per què aquests dos individus són tan importants pel logo. El primer plenament que si no sabies sa fórmula de sa hipotenusa no passaves de curs, i el segon que l’hem utilitzat per a la creació del logo seguint la seva successió:

Primer posam un 1 i llavors un altre 1. Llavors sumam l’últim membre amb l’anterior:

1 1 2 3 5 8…….. Fins a l’infinit i més enllà.

https://ca.wikipedia.org/wiki/Successi%C3%B3_de_Fibonacci

Aquesta successió ens encanta perquè si li poses una forma geomètrica, sorgeix una espiral. On està present en un munt de llocs diferents i també la tenen una varietat d’objectes quotidians.

Pel tema dels colors, a través dels diferents estudis de psicologia, vàrem elegir els colors pel logo. Per altra part, sabem que els fans del verd oliva no estaven contents, així que vos demanam paciència. Finalment, varen sorgir aquests colors:

I aquí acaba la gran història del logotip des Puntet on ens acompanyarà durant els pròxims anys, així que podeu estar tranquils no tancarem d’aquí poc, estau atents a les xarxes socials per les inscripcions i pròximes notícies.

Per cert hem canviat la web, no ens agradava l’antiga i l’hem feta nova. FI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s