Ens pots ajudar?

L’inici del curs en temps de COVID-19 ens resulta un poc difícil. És per això que necessitam l’ajuda d’una persona amb el títol de director/a de temps lliure. Si tens el títol de director/a o coneixes a algú que el tengui, posa’t en contacte amb nosaltres a través de qualsevol de les nostres xarxes socials o envia un correu electrònic al nostre mail espuntet.esplai@gmail.com
Gràcies!

Un pensament sobre “Ens pots ajudar?

  1. Buenos días! Soy Marina, soy del Pla de na Tesa y tengo el titulo de directora de tiempo libre. Me interesaría! Podrían contactar conmigo y darme más información? Muchas gracias, un cordial saludo.

    Atentamente
    Marina

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s