“Elles”

Aquesta setmana ha estat el dia internacional contra la violència de gènere. Dins Es Puntet, la igualtat és un pilar indispensable i consideram que l’educació és el motor de canvi bàsic per la nostra societat. El passat 8M, el darrer dia que les portes des Puntet es varen obrir, realitzarem una diada dedicada a elles, a algunes dones que no han tengut la repercussió que mereixen al llarg de la història. 

Durant aquesta diada, vàrem gravar aquestes imatges que avui us presentam com el petit documental titulat “Elles”. Un vídeo on es mostra un resum d’aquell dia i que dedicam especialment a les dones del nostre esplai. 

Des de l’esplai volem reivindicar la lluita diària contra la violència masclista i recordar que no es tracta d’un dia concret, sinó que és una batalla que es lliura tot l’any. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s